projectvloerbedekking van a tot z

Projectvloerbedekking nodig? Premium Floors is Nederlands eerste en enige specialist in vloerbedekking, tegels en sanitair voor de zakelijke markt. Van advies tot een professionele afwerking. All-inclusive expert Premium Floors maakt het u gemakkelijk. Welke projectvloerbedekking, tegelwerk en/of sanitair u ook in gedachten had, onze professionele vakmannen zorgen voor een onberispelijk resultaat!

ons belteam staat voor u klaar

06 40645747

DE MENING VAN ONZE KLANTEN

Snel en goed
"We zochten een vloerenbedrijf die slechts enkele dagen nodig had om de klus - een pvc-vloer - te klaren. De jongens van Premium Floors hebben onze vraag uitstekend opgepikt en snel, prima werk geleverd."

Van Deursen, Be Fit Sportstudio

  

Snel en goed
"We zochten een vloerenbedrijf die slechts enkele dagen nodig had om de klus - een pvc-vloer - te klaren. De jongens van Premium Floors hebben onze vraag uitstekend opgepikt en snel, prima werk geleverd."

Van Deursen, Be Fit Sportstudio - VOLLEDIGE PROJECTBEGELEIDING -
- INBOEDELSERVICE -
- ÉÉN AANSPREEKPUNT -
- IN-HOUSE LOGISTIEK -
- DIGITAAL PROJECTDESIGN -
- LANDELIJK INZETBAAR -


projectvloerbedekking zonder zorgen

Premium Floor is specialist in projectmanagement en uitvoering van complete projectvloerbedekkingstrajecten:

contact?

Binnen 24 uur een antwoord op al uw vragen of direct een afspraak inplannen? Vul het onderstaande formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. Ontdek onze vrijblijvende bezoek op locatie en laat ons u helpen met uw project! Wij zijn tevens beschikbaar via WhatsApp voor al uw vragen.

* LET OP: Enkel voor zakelijke klanten met projecten van minimaal 150 vierkante meter. Wij verkopen niet aan particulieren.

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Projectvloerbedekking compleet verzorgd

Projectvloerbedekking regelen kan u heel wat hoofdbrekens bezorgen. U heeft immers belangrijke keuzes te maken voor de lange termijn.  Het gaat dan niet alleen om welke projectvloerbedekking het beste tegemoet komt aan uw wensen en eisen maar ook over de juiste aanpak van het gehele project. Mogelijk zult u met een strakke planning moeten werken waarin de dagelijkse werkzaamheden ongehinderd blijven en niemand enige overlast gaat ervaren van uw plannen. 

expert in projectvloerbedekking

Premium Floors is dé specialist in projectvloerbedekking. Wij nemen het gehele project onder onze hoede. Wij geven u advies over welke vloerbedekking voor uw project het beste van toepassing is, doen alle logistiek en de complete plaatsing plus afwerking van uw projectvloerbedekking. Voor u dus geen omkijken meer naar de voortgang. Uw persoonlijke accountmanager houdt u op de hoogte. Binnen drie weken kan uw projectvloerbedekking al liggen.