over ons

Wij van Premium Floors zijn al 8 jaar actief in de branche en hebben veel ervaring en deskundigheid opgebouwd. In deze jaren hebben we talloze projecten voltooid en veel klanten geholpen bij het realiseren van hun droomvloer.

 

Ons succes is gebaseerd op onze toewijding aan vakmanschap en uitmuntende klantenservice. We hebben een team van ervaren professionals die altijd klaarstaan om de klant te helpen bij elke stap van het proces. Of het nu gaat om het selecteren van de juiste vloer of het installeren van de vloer, ons team zorgt ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt behandeld en dat het project op tijd wordt voltooid.

 

We zijn trots op ons uitgebreide klantenbestand, dat bestaat uit verschillende bedrijven en instellingen. We hebben gewerkt aan een breed scala aan projecten, van kleine renovaties tot grote commerciële projecten. Onze klanten waarderen onze persoonlijke benadering, eerlijkheid en betrouwbaarheid.

 

Als vloerenbedrijf zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten vloeren, waaronder houten vloeren, tegelvloeren, PVC-vloeren en sanitair. Onze deskundigheid stelt ons in staat om advies op maat te geven aan onze klanten en ervoor te zorgen dat de gekozen vloer perfect past bij hun wensen en behoeften.

 

In de afgelopen 8 jaar hebben we ons bedrijf gestaag zien groeien en we blijven ons inzetten voor het bieden van hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten. We kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer projecten te realiseren en nog meer klanten te helpen bij het creëren van hun droomprojecten.


Clients

Consectetur adipiscing elit. Inscite autem medicinae et gubernationis ultimum cum ultimo sapientiae comparatur.

Awards

Mihi quidem Antiochum, quem audis, satis belle videris attendere. Hanc igitur quoque transfer in animum dirigentes.

Publications

Tamen a proposito, inquam, aberramus. Non igitur potestis voluptate omnia dirigentes aut tueri aut retinere virtutem.


Adres:

Malachiet 940

3316 LD | Dordrecht

Nederland

Levering door Premium Floors aan huis

Contact:

Telefoon:

085 06 04 666 

 

Deel ons op Facebook | Twitter | Google +   |   LinkedIN