Onze services

Bij ons staat de klant op nummer één en daarom is het onze missie om hen volledig te ontlasten en de perfecte vloeren, sanitair en traprenovaties te bieden die aansluiten bij hun unieke smaak en behoeften. Om deze missie te verwezenlijken, gaan we een stap verder en bieden we een uitgebreid scala aan aanvullende services aan, die het hele proces nog gemakkelijker en aangenamer maken voor de klant. Van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud, we hebben het allemaal in huis. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van onze aantrekkelijke en handige services. 

Laat ons u helpen om uw droomproject te realiseren, zonder enige stress of zorgen!

Gratis bezoek op locatie 

Created with Sketch.

Gratis bezoek op locatie 

 Bij ons staan onze klanten altijd op de eerste plaats, en daarom bieden wij een gratis en vrijblijvend bezoek op locatie aan voordat we een offerte opstellen. 

Dit stelt ons in staat om de perfecte oplossing voor uw behoeften te bieden. Onze ervaren en deskundige vakmensen zullen de ondergrond zorgvuldig beoordelen en de mogelijkheden onderzoeken. Bovendien nemen wij de tijd om naar uw wensen en vereisten te luisteren, zodat we een aanbeveling kunnen doen die perfect past bij uw budget en stijlvoorkeuren. Op deze manier garanderen wij dat u altijd een passende offerte krijgt die aansluit bij uw verwachtingen. 


Volledige projectbegeleiding 

Created with Sketch.

Volledige projectbegeleiding

Het is duidelijk dat er veel aspecten komen kijken bij nieuwe en renovatieprojecten, en het kan overweldigend zijn om alles alleen te moeten regelen. Gelukkig bieden wij bij Premium Floors volledige projectbegeleiding, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en zich kunt concentreren op andere zaken.

Vanaf het moment dat u de offerte accepteert, nemen wij het roer over en fungeren we als de projectleider voor uw hele project. We zorgen voor een goede communicatie tussen alle betrokken partijen, zodat de planning en werkzaamheden soepel verlopen. Vanaf het moment van het opstellen van Of het nu gaat om het opstellen van de offerte of het plaatsen van de laatste plint, wij staan naast u om ervoor te zorgen dat alles goed wordt uitgevoerd.


inboedelservice

Created with Sketch.

inboedelservice

 Ontlast uzelf volledig met onze service! Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het veilig opslaan van uw (kantoor)meubels tijdens onze werkzaamheden. Wanneer de klus geklaard is, zetten wij alles weer keurig terug op zijn plaats. U hoeft zich nergens zorgen over te maken.


één aanspreekpunt

Created with Sketch.

één aanspreekpunt

 Bij ons heeft u één vast aanspreekpunt gedurende het hele project: uw persoonlijke accountmanager. Vanaf het allereerste contact tot aan de oplevering van het project, staat een van onze accountmanagers voor u klaar en zorgt hij of zij ervoor dat u op de hoogte blijft van de voortgang en ontwikkelingen. Geen gedoe met verschillende contactpersonen of onduidelijkheden over wie u moet benaderen. Met onze accountmanager heeft u altijd één duidelijk aanspreekpunt die u bijstaat tijdens het hele proces. 

in-house logistiek

Created with Sketch.

in-house logistiek

Wij beschikken over een eigen magazijn van maar liefst 800 m2 en hebben daarnaast ons eigen toegewijde bezorgteam. Hierdoor hebben wij altijd een ruime voorraad aan vloeren en benodigdheden beschikbaar en kunnen wij razendsnel leveren. Onze persoonlijke bezorgservice zorgt ervoor dat wij flexibel zijn in het plannen van leveringen, waardoor wij het voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Wij staan voor een snelle en betrouwbare levering van uw bestelling, altijd met een glimlach! 

flexibele inzetbaarheid

Created with Sketch.

flexibele inzetbaarheid 

 We begrijpen als geen ander dat tijd kostbaar is, vooral als het gaat om bedrijfsruimtes. Daarom bieden wij onze klanten de optie om ons team van vakmannen in te zetten tijdens de weekenden en feestdagen, op verzoek. Zo minimaliseren wij de impact op uw bedrijf en beperken we financieel verlies tot een minimum. 

uittekenen van uw project 

Created with Sketch.

UIttekenen van uw project

 Met behulp van onze geavanceerde AutoCAD-software kunnen wij uw sanitair- en badkamerprojecten tot leven brengen in efficiënte 2D- en 3D-ontwerpen. Dit stelt ons in staat om samen met u te brainstormen en uw visie te visualiseren voordat we deze tot leven brengen. Door deze aanpak zorgen we voor een naadloze samenwerking en een optimaal eindresultaat dat aan al uw wensen voldoet. 

Landelijk inzetbaar

Created with Sketch.

landelijk inzetbaar

Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat wij onze hoogwaardige diensten aanbieden door heel Nederland, van Groningen tot aan Limburg. Waar u zich ook bevindt, wij zijn er om u te helpen met al uw wensen op het gebied van vloeren en sanitair. Afstand is voor ons geen probleem, want wij gaan tot het uiterste om onze klanten te bedienen.