Onze services

Maak het uzelf gemakkelijk met het complete gamma van Premium Floors. Alles voor de (her)inrichting van uw project nemen wij u uit handen. Van advies en ontwerp tot installatie, afwerking en onderhoud. We hebben alles in huis voor uw nieuw vloer, vloerverwarming, traprenovatie en tegelwerk als ook sanitair.

 
Dat biedt u significant veel voordelen.

Kostenbesparend.  Omdat u slechts met een enkele partij schakelt, bent u veel minder kwijt aan overhead. 1-op-1 communicatie. Daarbij heeft u ook te maken met één aanspreekpunt - onze account manager - die op elk moment voor u klaar staat. Maatwerk Al onze services zijn tailor-made gesneden naar uw wensen en eisen. Zo weet u zeker dat u nimmer nodeloos extra kosten zal moeten maken. 
Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van onze aantrekkelijke en handige services. 

vrijblijvend bezoek op locatie 

vrijblijvend bezoek op locatie 

Wij komen graag bij iedereen over de vloer. Om nader kennis te maken natuurlijk en een presentatie te geven van onze expertise en vakmanschap.  

Een bezoek op locatie stelt ons bovendien in staat om de perfecte oplossing te bieden en deze te gieten in een op maat gemaakte gratis offerte. Onze ervaren en deskundige vakmensen zullen de situatie zorgvuldig beoordelen en de mogelijkheden onderzoeken. Bovendien nemen wij de tijd om naar uw wensen en vereisten te luisteren, zodat we een aanbeveling kunnen doen die perfect past bij uw budget en stijlvoorkeuren. Op deze manier garanderen wij dat u altijd een passende offerte krijgt die aansluit bij uw verwachtingen. 


Volledige projectbegeleiding 

Volledige projectbegeleiding

Premium Floors biedt volledige begeleiding van uw project. Makkelijk, want zo hoeft u nauwelijks om te kijken naar de voortgang en kunt u uw focus blijven houden op de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast weten wij van de hoed en de rand, en kunnen wij elk mogelijk probleem bijtijds tackelen. 

Vanaf het moment dat u de offerte accepteert, nemen wij het roer over en fungeren we als de projectleider voor het gehele project. We houden u en alle andere betrokken partijen voortdurend op de hoogte en zorgen voor een soepel verlopende planning en voortgang van de werkzaamheden. Belangrijke keuzes maken we natuurlijk altijd in samenspraak met u als opdrachtgever. 


inboedelservice

inboedelservice

Moet er voor de realisatie van uw project een en ander verhuisd worden? Geen probleem. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het veilig opslaan van uw (kantoor)meubels tijdens onze werkzaamheden. Wanneer het project voltooid is, zetten wij alles weer keurig terug op zijn plaats. U hoeft zich nergens zorgen over te maken.


één aanspreekpunt

één aanspreekpunt

Net als u hechten wij veel aan heldere communicatie met korte lijnen. U krijgt dan ook één vast aanspreekpunt toegewezen gedurende het hele project: uw persoonlijke accountmanager. Vanaf het allereerste contact tot aan de oplevering van het project, staat een van onze accountmanagers voor u klaar en zorgt hij/zij ervoor dat u op de hoogte blijft van de voortgang en ontwikkelingen. Geen gedoe met verschillende contactpersonen of onduidelijkheden over wie u moet benaderen. Met onze accountmanager heeft u altijd één duidelijk aanspreekpunt die u bijstaat tijdens het gehele proces. 

in-house logistiek

in-house logistiek

Premium Floors beschikt over een eigen magazijn van maar liefst 800 m². Dat betekent dus altijd veel vloeren, tegels en sanitair ruim op voorraad voor een snelle levering. Daarnaast zijn we met ons eigen toegewijde bezorgteam niet afhankelijk van andere partijen, en kunnen we voor u flexibel onze levering inplannen voor uw gemak.

flexibele inzetbaarheid

flexibele inzetbaarheid 

Tijd is kostbaar. Vooral als het gaat om ingrijpende veranderingen van bedrijfsruimtes. Daarom bieden wij u de optie om (ook) in het weekend en tijdens de feestdagen gebruik te maken van ons team van vakmannen. Daarmee minimaliseert u de impact op uw bedrijf en de dagelijkse werkzaamheden. 

uittekenen van uw project 

UIttekenen van uw project

Een goed doordacht plan is het halve werk. Met behulp van onze geavanceerde badkamerplanner kunnen wij uw sanitair- en badkamerprojecten tot leven brengen in efficiënte 2D- en 3D-ontwerpen. Dat faciliteert ons om samen met u te brainstormen en uw visie in beeld te brengen alvorens deze te realiseren. De start van een naadloze samenwerking met een optimaal eindresultaat als gevolg. 

Landelijk inzetbaar

landelijk inzetbaar

Premium Floors is actief in heel Nederland, van Groningen tot aan Limburg. Waar uw organisatie ook gevestigd is, wij zijn er om u te helpen met al uw wensen op het gebied van vloeren en sanitair. Afstand is voor ons dan ook geen enkel probleem.