trappen

Premium Floors is al heel lang expert in traprenovaties.  Onze expertise bestrijkt met name het bekleden van trappen met tapijt, pvc en overzettreden, al dan niet voorzien van tredeverlichting.  Zoals met al onze diensten, nemen we het gehele traject onder onze hoede. Onze vakmannen bereiden de trap voor waarna we de trapbekleding op maat plaatsen, desgewenst met de daarbij horende wangen, profielen en trapleuningen, geheel in de stijl van uw trapbekleding. U hoeft zich geen enkele zorgen te maken over het hele proces. Met onze hoogwaardige materialen en vakmanschap, kunt u vertrouwen op een duurzame en aantrekkelijke trap die jarenlang meegaat.

Neem gerust contact op voor advies op maat. 

Tapijt

Created with Sketch.

Het bekleden van trappen met tapijt is een aantrekkelijke optie die wij aanbieden voor onze klanten. Tapijt is niet alleen een budgetvriendelijke keuze voor trapbekleding, maar het biedt ook verschillende voordelen, zoals een goede grip en een zachte ondergrond die zorgt voor een dempend effect bij het belopen van de trap. Het gebruik van tapijt voor trapbekleding biedt bovendien een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, waardoor klanten hun trap een persoonlijk tintje kunnen geven en deze kunnen afstemmen op hun interieur. 

Onze vakmensen hebben ruime ervaring in het bekleden van trappen met tapijt en zorgen voor een professionele afwerking met oog voor detail.

pvc

Created with Sketch.

Het bekleden van trappen in commerciële ruimtes met PVC is een aantrekkelijke optie die wij aanbieden voor onze zakelijke klanten. PVC is een duurzaam en slijtvast materiaal dat geschikt is voor intensief gebruik, waardoor het een uitstekende keuze is voor trapbekleding in bijvoorbeeld kantoren, winkels, hotels en openbare gebouwen.

Onze PVC-trapbekleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en afwerkingen, waardoor klanten hun trap kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften en het interieur van hun commerciële ruimte. Enkele voorbeelden van populaire PVC-afwerkingen zijn houtnerf- en steenimitaties, waardoor klanten de uitstraling van hout of steen kunnen creëren zonder de nadelen van deze materialen, zoals slijtage, krassen of vochtproblemen.

Onze vakmensen hebben ruime ervaring in het bekleden van trappen met PVC en zorgen voor een professionele afwerking met oog voor detail. Ze begrijpen ook de specifieke eisen die gesteld worden aan commerciële ruimtes en kunnen klanten adviseren over de beste PVC-opties voor hun specifieke behoeften en budget. Met PVC-trapbekleding in commerciële ruimtes bieden we onze klanten een duurzame en stijlvolle oplossing die lang meegaat en bijdraagt aan een professionele uitstraling van de ruimte.

traprenovatie 

Created with Sketch.

Wij bieden een innovatieve oplossing voor trapbekleding in commerciële ruimtes. Onze traprenovatie is duurzaam en kostenbesparend, zonder dat de hele trap vervangen hoeft te worden. Het materiaal is van hoge kwaliteit en geeft de trap een moderne en professionele uitstraling. Bovendien is het gemakkelijk schoon te houden en biedt het een antislip oppervlak voor extra veiligheid. Onze vakmensen staan klaar om de trap aan te passen aan de specifieke stijl en uitstraling van de commerciële ruimte. Klanten kunnen rekenen op ons deskundig advies voor de beste oplossing binnen hun budget.

Trapleuningen


Een nieuw beklede trap kan niet compleet zijn zonder een bijpassende trapleuning. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de trapbekleding, maar ook voor het leveren en plaatsen van een trapleuning die volledig aansluit bij uw wensen en smaak. Onze trapleuningen zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook een belangrijke decoratieve toevoeging aan uw trap zijn. Laat ons u helpen bij het creëren van de perfecte trap en trapleuning voor uw project!