Pvc 

Het populaire pvc kent twee uitvoeringen - klik- en plak-pvc - met elk zo hun specifieke kenmerken.  Eigenschappen die een doorslaggevende rol spelen bij uw keuze voor een nieuwe vloer voor in de winkel, op kantoor of in de bedrijfsruimte.  Om u daarbij te helpen hebben we hieronder een aantal voor- en nadelen van pvc-vloeren voor projectstoffering opgesomd.  


Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies op maat. 

pvc 

Plak pvc

Een plak-pvc vloer is de perfecte keuze voor grote oppervlaktes! Plak-pvc "werkt" immers niet. Daar is wel een uiterst vlakke ondergrond voor nodig, het liefst geëgaliseerd.  Egaliseren doen wij dagelijks. We zorgen ervoor dat de ondergrond zorgvuldig wordt geëgaliseerd zodat de vloer perfect aansluit. Vervolgens gaan we de pvc-vloer nauwkeurig en stevig op de ondergrond plakken. Zo bent u verzekerd van een duurzame en mooie vloer die perfect past bij uw commerciële ruimte. 

Lees meer over de voor-en nadelen van plak pvc-vloeren voor uw project.

klik pvc 

Klik-pvc vloeren stellen minder eisen aan de ondergrond. Het klik-systeem maakt het mogelijk om de vloer snel en gemakkelijk te plaatsen, zonder lijm of andere hulpmiddelen. Bovendien biedt klik-pvc een uitgebreide keuze aan verschillende kleuren, patronen en texturen, waardoor u altijd de perfecte vloer vindt die past bij uw interieur. Met klik-pvc vloeren bent u verzekerd van een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer die lang meegaat. 

Lees meer over de voor-en nadelen van klik-pvc vloeren voor uw project.