Pvc 

Bij het kiezen van een nieuwe vloer voor uw winkel, kantoor of bedrijfsruimte is het van belang om rekening te houden met de unieke eigenschappen van elke vloersoort. Om u te helpen bij uw keuze, hebben we hieronder een aantal voordelen en nadelen van PVC-vloeren voor projectstoffering opgesomd. PVC-vloeren zijn beschikbaar als klik- en plakvloer. 

Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies op maat. 

pvc 

Plak pvc

Plak PVC-vloeren zijn de perfecte keuze voor grote oppervlaktes! Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de ondergrond zorgvuldig wordt geĆ«galiseerd, zodat de vloer perfect aansluit. Vervolgens wordt de PVC-vloer nauwkeurig en stevig op de ondergrond geplakt. Zo bent u verzekerd van een duurzame en mooie vloer die perfect past bij uw commerciĆ«le ruimte. 

Lees meer over de voor-en nadelen van plak PVC-vloeren voor uw project.

klik pvc 

Klik PVC-vloeren zijn de ideale keuze voor uw bedrijfsruime. Het klik-systeem maakt het mogelijk om de vloer snel en gemakkelijk te plaatsen, zonder lijm of andere hulpmiddelen. Bovendien biedt klik PVC een ruime keuze aan verschillende kleuren, patronen en texturen, waardoor u altijd de perfecte vloer vindt die past bij uw interieur. Met klik PVC-vloeren bent u verzekerd van een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer die lang meegaat. 

Lees meer over de voor-en nadelen van klik PVC-vloeren voor uw project.