Sanitair 

Het gemak van Premium Floors en sanitair. Een volledige oplossing voor het installeren en onderhouden van sanitair in elke (commerciële) ruimte. Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw sanitaire installaties perfect worden geïnstalleerd en volledig voldoen aan uw wensen en eisen. Met onze vaste loodgieter in dienst, kunnen wij u professioneel en regelmatig onderhoud van uw sanitair aanbieden. Wij begrijpen dat elk bedrijf anders is, en daarom bieden wij een breed scala aan sanitair opties om uit te kiezen. Of het nu gaat om het vervangen van bestaand sanitair of het plaatsen van nieuwe installaties, wij zorgen ervoor dat uw sanitaire voorzieningen van topkwaliteit zijn en perfect passen bij uw bedrijfsbehoeften.

Neem gerust contact op voor advies op maat.

Toiletten

Alles voor een complete toiletrenovatie vindt u in ons assortiment.  Fonteintjes, toiletpotten, sifons, zittingen, reservoirs etc. We hebben het allemaal in huis. 

Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw nieuwe toilet en het kiezen van de juiste opties. Laat ons uw toiletruimte transformeren tot een frisse en moderne ruimte die perfect past bij uw behoeften en wensen.

Badkamers

Of u nu een bestaande badkamer wilt renoveren of een geheel nieuwe badkamer wilt bouwen, wij staan voor u klaar. Met een complete service voor de renovatie en inrichting van uw badkamer, inclusief het leggen van tegels, het uitvoeren van leidingwerk, elektra en het plaatsen van sanitair.  Desgewenst nemen we ook al het schilderwerk voor onze rekening en kunnen we zorgen voor een tijdelijke nooddouche.

Daarnaast hebben wij voor degenen die het kiezen graag makkelijker willen maken, pakketten met vaste tegelcombinaties beschikbaar. 

Of het nu gaat om een badkamer in een sportschool of meerdere badkamers bij een nieuwbouwproject, wij hebben de nodige ervaring en expertise om uw visie werkelijkheid te maken.

ONderhoud

Onderhoud is bij toiletten en badkamers natuurlijk onvermijdelijk, maar geen zorgen. Wij bieden namelijk volledige onderhoudsdiensten aan, of wij het sanitair nu hebben geplaatst of niet. 

U kunt op ons rekenen bij regulier onderhoud. Maar ook als de nood aan de man is en u acuut een oplossing nodig heeft,  staan wij ons ons mannetje. We zorgen voor het optimale functioneren van uw sanitaire voorzieningen, terwijl u zich zorgeloos kunt blijven richten op uw corebusiness.