Sanitair 

Wij bieden een volledige oplossing voor het installeren en onderhouden van sanitair in elke (commerciële) ruimte. Van levering tot installatie, onze ervaren vakmensen staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw sanitaire installaties perfect worden geïnstalleerd en volledig voldoen aan uw wensen en eisen. Met onze vaste loodgieter in dienst, kunnen wij u professioneel en regelmatig onderhoud van uw sanitair aanbieden. Wij begrijpen dat elk bedrijf anders is, en daarom bieden wij een breed scala aan sanitair opties om uit te kiezen. Of het nu gaat om het vervangen van bestaand sanitair of het plaatsen van nieuwe installaties, wij zorgen ervoor dat uw sanitaire voorzieningen van topkwaliteit zijn en perfect passen bij uw bedrijfsbehoeften.

Neem gerust contact op voor advies op maat.

Toiletten

Bij ons kunt u ook terecht voor alles op het gebied van toilet sanitair. Van de vervanging van een wasbak of toiletpot tot een volledige renovatie van uw toilet, wij hebben het allemaal in ons assortiment. 

Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste opties en ervoor te zorgen dat de installatie naadloos verloopt. Laat ons uw toiletruimte transformeren tot een frisse en moderne ruimte die perfect past bij uw behoeften en wensen.

Badkamers

Of u nu een bestaande badkamer wilt renoveren of een geheel nieuwe badkamer wilt bouwen, wij staan voor u klaar. Wij bieden een complete service aan voor de renovatie en inrichting van uw badkamer, inclusief het leggen van tegels, het uitvoeren van leidingwerk en het plaatsen van sanitair. 

Daarnaast hebben wij voor degenen die het kiezen graag makkelijker willen maken, pakketten met vaste tegelcombinaties beschikbaar. 

Of het nu gaat om een badkamer in een sportschool of meerdere badkamers bij een nieuwbouwproject, wij hebben de nodige ervaring en expertise om uw visie werkelijkheid te maken.

ONderhoud

Bij toiletten en badkamers is enig onderhoud onvermijdelijk, maar daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Wij bieden namelijk volledige onderhoudsdiensten aan, of wij het sanitair nu hebben geplaatst of niet. 

Wij staan altijd paraat om snelle oplossingen te bieden voor alle sanitaire problemen die kunnen ontstaan. Onze servicegerichte aanpak zorgt ervoor dat de klant altijd op ons kan rekenen voor efficiënt en effectief onderhoud. Zo kunnen zij zich volledig richten op hun core business, terwijl wij zorgen voor het optimale functioneren van hun sanitaire voorzieningen.