Onze laminaat en PVC vloeren in Zwijndrecht

Premiumfloors is een vooraanstaande partner op het gebied van laminaat en pvc vloeren in het hele land maar vooral in Zuid-Holland waaronder Zwijndrecht. Wij kunnen vloeren bij u thuis leveren of u adviseren over vloeren. Met onze producten behoren we tot de marktleiders in en rondom de Drechtsteden. 

Laminaat

Kwalitatief materiaal is een zeer belangrijke basis voor elke vloer. Wij willen daarom met onze vloeren uitsluitend kwaliteit leveren voor onze klanten. Vloeren van Premiumfloors gaan wel 10 tot 30 jaar mee zonder dat het de schoonheid verliest. Komt u uit Zwijndrecht of woont u onder de rook van Dordrecht dan kunnen wij een kwalitatieve laminaatvloer voor u verzorgen. U kiest dan voor een partner bij u in de buurt. We kunnen ook gewoon bij u langskomen voor een adviesgesprek waarin we uw wensen kunnen bespreken. Onze servicedienst kan bovendien snel leveren of u van dienst zijn in Zwijndrecht. Dat is ook wel zo prettig, want wij willen graag dat u snel kunt genieten van uw mooie vloer. 


Laminaat vloer gelegd in Zwijndrecht door Premium Floors

PVC vloer in Zwijndrecht gelegd door Premium Floors Dordrecht

PVC Vloeren

We zijn tevens specialist in pvc vloeren. Pvc vloeren zijn de laatste jaren razendpopulair geworden bij het grote publiek. Dat is ook niet zo gek, want de vloeren zijn bestendig tegen allerlei vormen van beschadigingen. De vloeren zijn kras- en slijtagebestendig. Daarnaast zijn pvc vloeren 100 procent beschermd tegen water. De vloeren zijn tevens geschikt voor het gebruik van vloerverwarming. Woont u in Zwijndrecht of onder de rook van Dordrecht, twijfel dan niet en neem contact met ons op.


Wanneer u kiest voor een pvc vloer van ons eigen merk Premium Floors, dan krijgt u vervolgens korting op de ondervloer, plinten en het leggen.

Adres:

Malachiet 940

3316 LD | Dordrecht

Nederland

Levering door Premium Floors aan huis

Contact:

Telefoon:

085 06 04 666 

 

Deel ons op Facebook | Twitter | Google +   |   LinkedIN