Onze laminaat en PVC vloeren in Sliedrecht

Premiumfloors levert laminaat- en pvc vloeren door het hele land maar vooral in Zuid-Holland en dus ook in Sliedrecht. Met onze vloeren zijn wij een vooraanstaande partner in de omgeving van de Drechtsteden. We kunnen bij u in Sliedrecht thuis langskomen voor het leggen van een vloer of een adviesgesprek.

Laminaat

Kwaliteit vinden wij van onmisbare waarde voor iedere vloer. Onze missie is daarom dat wij uitsluitend kwalitatieve vloeren willen leveren aan onze klanten. Vloeren van Premiumfloors gaan wel 10 tot 30 jaar mee zonder dat de schoonheid van de laminaatvloer verdwijnt. Wie wil dat nu niet? Zoekt u een specialist in de buurt en woont u in Sliedrecht of in de omgeving van Dordrecht? Dan kunnen wij uiteraard bij u thuis langskomen. We kunnen een vloer leveren, leggen of gewoon een adviesgesprek met u houden, zodat u uw specifieke wensen kunt bespreken. Onze servicedienst in de buurt zorgt ervoor dat we snel bij u in Sliedrecht kunnen zijn. Dat vinden wij bovendien prettig voor u, omdat we graag willen dat u zo snel mogelijk van uw vloer kunt genieten. 


Een gelegde laminaatvloer in Sliedrecht door Premium Floors


In Sliedrecht geplaatste pvc vloer door Premium Floors

PVC Vloeren

Naast laminaatvloeren zijn we in Zuid-Holland een van de marktleiders op het gebied van pvc vloeren. Pvc vloeren zijn de laatste jaren erg in trek bij het grote publiek. Begrijpelijk, want de vloeren bevatten namelijk extra bescherming tegen allerlei vervelende beschadigingen. Pvc vloeren zijn kras- en slijtagebestendig, waardoor de vloeren langer mooi blijven. Daarnaast zijn ze ook nog eens 100 procent beschermd tegen waterschade. De vloeren worden bovendien veel gebruikt in combinatie met vloerverwarming, omdat dit goed mogelijk is. Woont u in Sliedrecht of in de omgeving, neem dan contact met ons op. 


Wanneer u een pvc vloer van ons eigen merk Premium Floors aanschaft, dan ontvangt u een korting op de ondervloer, plinten en het leggen van de vloer. 


Laminaat Rotterdam kopen? De Vloerenoutlet

Klanten die laminaat in Rotterdam zoeken kunnen recentelijk terecht bij een nieuwe geopende zaak in Zwijndrecht, genaamd de Vloerenoutlet. Deze vloerenzaak is gespecialiseerd in laminaat, pvc en parketvloeren en kan het complete pakket leveren inclusief ondervloeren en plinten. Hoewel een all-in pakket met het leggen van de vloeren behoort tot de mogelijkheden voor iemand die bijvoorbeld op zoek is naar laminaat in Rotterdam, biedt de Vloerenoutlet haar klanten de mogelijkheid om ook subonderdelen te kiezen. Er is keuze tussen simpelweg het afnemen van laminaat, pvc of parketvloeren of daar meer aan toe te voegen.


Laminaat in Rotterdam, Den Haag, Zwijndrecht of Dordrecht

Het onderscheidend vermogen van deze vloerenzaak in Zwijndrecht ligt in het feit dat er een groot netwerk van leveranciers is waar er groots ingekocht kan worden. Hierdoor stunt het bedrijf met de slogan, groot in vloeren en laag in prijs. Er worden dan ook daadwerkelijk bodemprijzen geboden aan alle reguliere klanten, ongeacht de afname van het aantal meters in vloeren.

De zaak is gespecialiseerd in het bieden van laminaat in de volgende gebieden:

- Laminaat Rotterdam
- Laminaat Den Haag
- Laminaat Zwijndrecht
- Laminaat Dordrecht

Uiteraard biedt de vloerenoutlet ook mooie deals voor pvc en parket vloeren.

Succesvolle opening op 3 maart
De vloeren outlet heeft een zeer succesvolle opening gehad op 3 maart met acties oplopend tot 70% korting. Bekijk de website van De Vloerenoutlet om een indruk te krijgen van de organisatie en het assortiment. 

Adres:

Malachiet 940

3316 LD | Dordrecht

Nederland

Levering door Premium Floors aan huis

Contact:

Telefoon:

085 06 04 666 

 

Deel ons op Facebook | Twitter | Google +   |   LinkedIN