Onze laminaat en PVC vloeren in Ridderkerk

Premiumfloors is uw partner op het gebied van laminaat en pvc vloeren. Wij werken door het hele land maar vooral in Zuid Holland en bij u in de buurt in Ridderkerk. Hiervoor kunnen we bij u thuis komen voor het leveren van vloeren of voor een adviesgesprek. We leveren goede producten en zijn een van de marktleiders in de Drechtsteden. 

Laminaat

Kwaliteit is een belangrijk uitgangspunt voor elke vloer. Wij vinden het belangrijk dat we daarom kwaliteit leveren voor onze klanten. De vloeren van Premiumfloors gaan wel 10 tot 30 jaar mee zonder dat dit ten koste gaat aan de schoonheid. Bent u woonachtig in Ridderkerk of onder de rook van Dordrecht en vindt u het prettig om voor een specialist uit de buurt te kiezen? Dan kunnen wij bij u thuis een kwalitatieve laminaatvloer leveren. Het is ook mogelijk om bij u thuis langs te komen voor een adviesgesprek waarin we uw specifieke wensen kunnen bespreken. Met onze servicedienst kunnen we u in Ridderkerk snel van dienst zijn. U kunt dan zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe vloer in uw woning. 


Door Premium Floors gelegde laminaatvloer in Ridderkerk

Premium Floors gelegde pvc vloer in Ridderkerk

PVC Vloeren

Naast laminaatvloeren zijn we gespecialiseerd in pvc vloeren. Pvc vloeren kennen de laatste jaren een behoorlijke opmars. Dit heeft vooral te maken met de bestendigheid van de vloeren. De vloeren zijn bestendig tegen allerlei schade zoals krassen en slijtage. De vloeren zijn tevens 100 procent beschermd tegen water. Verder kunnen pvc vloeren uitstekend worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming. Zoekt u een pvc vloer in Ridderkerk of omgeving, neem dan snel contact met ons op.


Kiest u voor een pvc vloer van ons eigen merk Premium Floors, dan krijgt u een speciale korting op de ondervloer, plinten en het leggen.

Adres:

Malachiet 940

3316 LD | Dordrecht

Nederland

Levering door Premium Floors aan huis

Contact:

Telefoon:

085 06 04 666 

 

Deel ons op Facebook | Twitter | Google +   |   LinkedIN