pvc


PVC-vloeren zijn een populaire keuze geworden in de wereld van projectstoffering. Deze vloerbedekking is duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en heeft een aantrekkelijk uiterlijk. Er zijn echter twee verschillende soorten PVC-vloeren beschikbaar: klik PVC en plak PVC. Klik PVC-vloeren worden geïnstalleerd met een zwevend systeem en hebben geen lijm nodig, terwijl plak PVC-vloeren worden geïnstalleerd met lijm. Het is belangrijk om het verschil tussen deze twee soorten te begrijpen bij het kiezen van de juiste PVC-vloer voor uw projectstoffering. Hieronder gaan we dieper in op de eigenschappen en voordelen van beide soorten PVC-vloeren en hoe u de beste keuze kunt maken voor uw specifieke situatie.

KLIK PVC


Een klik PVC vloer is een innovatieve en moderne vorm van vloerbedekking die steeds populairder wordt bij projectstoffering. Het is een zwevende vloerbedekking die gemakkelijk te installeren is zonder het gebruik van lijm. Dit maakt het een uitstekende keuze voor projectstoffering waar tijd een belangrijke factor is. Daarnaast zijn klik PVC vloeren ook zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden en kan worden gereinigd met een eenvoudige dweil of stofzuiger.

Een ander voordeel van een klik PVC vloer is dat het een een veelzijdige vloerbedekking is die kan worden gebruikt in bijna elke ruimte, van kantoren tot woonkamers en van winkels tot restaurants.

 

Hoewel er veel voordelen zijn verbonden aan klik PVC vloeren, zijn er ook enkele nadelen waar rekening mee moet worden gehouden. Zo kunnen klik pvc vloeren niet worden geplaatst op oneffen en beschadigde ondergronden. Daarnaast zijn klik PVC vloeren vaak duurder dan traditionele vloerbedekkingen zoals tapijt of vinyl.

PLAK PVCAdres:

Malachiet 940

3316 LD | Dordrecht

Nederland

Levering door Premium Floors aan huis

Contact:

Telefoon:

085 06 04 666 

 

Deel ons op Facebook | Twitter | Google +   |   LinkedIN