aanbod


LAMINAAT FOTO 

LAMINAAT

 

Ontdek de veelzijdigheid en betaalbaarheid van laminaat als een perfecte keuze voor jouw  projectstoffering. Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende stijlen en voordelen van laminaatvloeren voor elke ruimte.


PVC

 

Ontdek de veelzijdigheid en onderhoudsvriendelijkheid van plak pvc of klik pvc als de perfecte keuze voor jouw volgende projectstoffering. Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende stijlen en voordelen van deze moderne vloeroplossingen voor elke ruimte.


TEGELS

Als een professioneel bedrijf voor projectstoffering zijn we ook gespecialiseerd in het installeren van tegels in commerciële ruimtes. Ontdek de tijdloze schoonheid en praktische voordelen van tegels bij jouw volgende projectstoffering. Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende stijlen en toepassingen van tegels en hoe ze kunnen bijdragen aan de uitstraling en functionaliteit van elke ruimte.

 


QUICK-STEP VLOEREN

Quick-Step is een toonaangevend merk voor vloerbedekking dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Ontdek hoe onze projectstofferingdiensten samen met Quick-Step-vloeren kunnen bijdragen aan een hoogwaardige en stijlvolle afwerking van uw commerciële ruimte. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen en mogelijkheden van Quick-Step-vloeren bij projectstoffering.


TAPIJT

Er zijn talloze voordelen aan het gebruik van tapijt bij projectstoffering, zoals het verbeteren van de akoestiek en het creëren van een warme en comfortabele sfeer. Lees verder om te ontdekken hoe ons uitgebreide assortiment aan tapijten en onze professionele installatiediensten uw commerciële ruimte kunnen transformeren.


TAPIJTTEGELS

Tapijttegels zijn een stijlvolle en praktische keuze voor projectstoffering, met voordelen zoals snelle installatie en vervanging van beschadigde tegels. Ontdek hoe ons ruime assortiment aan tapijttegels en onze professionele installatiediensten uw commerciële ruimte kunnen transformeren. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen en mogelijkheden van tapijttegels bij projectstoffering.


PARKET FOTO 

PARKET

Ervaar de tijdloze elegantie en duurzaamheid van parket bij jouw volgende project. Ontdek hoe parket kan bijdragen aan de uitstraling en functionaliteit van elke ruimte door verder te lezen over de verschillende opties en voordelen die het biedt.


SANITAIR

Leer meer over waarom wij de perfecte keuze zijn voor het plaatsen van sanitair bij jouw volgende project. Lees verder om meer te weten te komen over onze expertise, professionele aanpak en hoogwaardige service die zorgen voor een perfecte uitvoering van jouw project.


TRAPPEN FOTO 

TRAPPEN

Lees meer over waarom wij de perfecte keuze zijn voor het bekleden van trappen met pvc, hout of andere materialen bij jouw volgende project. Ontdek hoe onze jarenlange ervaring, vakmanschap en toewijding zorgen voor een prachtig resultaat dat past bij jouw specifieke stijl en behoeften.


Adres:

Malachiet 940

3316 LD | Dordrecht

Nederland

Levering door Premium Floors aan huis

Contact:

Telefoon:

085 06 04 666 

 

Deel ons op Facebook | Twitter | Google +   |   LinkedIN